certSIGN aduce o inovație în obținerea documentului de confirmare – de la 48 de ore la doar câteva minute

certSIGN, cel mai mare prestator calificat de servicii de încredere din România, a lansat aplicația confirmare.certsign.ro care simplifică în mod fundamental procedura de transmitere a documentului de confirmare, oferind astfel o experiență mult îmbunătățită clienților săi. 

Aplicația confirmare.certsign.ro reprezintă o premieră pe piața românească a certificatelor digitale, fiind prima de acest fel lansată de un furnizor de certificate pentru simplificarea procedurii de înregistrare a certificatelor digitale în sistemul ANAF.

Serviciul poate fi folosit prin accesarea paginii cofirmare.certsign.ro și autentificarea cu certificatul digital calificat emis de certSIGN. Pentru cea mai bună experiență, certSIGN recomandă accesarea serviciului utilizând unul dintre browserele Internet Explorer și Google Chrome. 

Aplicația permite clienților certSIGN să obțină documentul de confirmare precompletat cu datele corespunzătoare, fiind eliminate astfel situațiile în care clienții îl completează incorect. 

Documentul precompletat se semnează electronic și se încarcă înapoi în aplicație pentru a fi procesat de certSIGN. Timpul efectiv de procesare este comunicat clientului chiar de aplicație. 

După procesare, documentul poate fi descărcat de la aceeași adresă (cofirmare.certsign.ro), fiind necesar, ca și până acum, să fie încărcat pe site-ul ANAF, în secțiunea corespunzătoare. 

Potrivit procedurilor Agenției Naționale de Administrare Fiscală, fiecare certificat digital calificat (nou sau reînnoit) trebuie înregistrat în sistemul electronic al ANAF prin încărcarea în portal a documentului de confirmare și, după caz, prin depunerea la ghișeu a altor documente adiționale.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii