Caută
Close this search box.

certSIGN furnizează certificate SSL în valoare de 250.000 euro în Olanda

certSIGN, prestator de servicii de încredere bazate pe certificate digitale calificate acreditat la nivel european conform Regulamentului eIDAS, a semnat un acord de vânzare a certificatelor SSL proprii în Olanda.

În prezent, certSIGN are proiecte în 21 de țări precum Finlanda, Danemarca, Norvegia, Belgia, Serbia, Portugalia, Marea Britanie, Bulgaria, Cipru, iar anul acesta se concentrează asupra dezvoltării unor parteneriate pentru vânzarea și implementarea soluțiilor sale în alte țări din Europa.

Prima piață avută în vedere este Olanda unde certSIGN a semnat un parteneriat pentru vânzarea și implementarea de certificate de autentificare a site-urilor web (certificate SSL), în valoare de 250.000 euro.

Certificatele SSL pe care certSIGN le va comercializa în Olanda asigură un grad ridicat de securitate a site-urilor web și sunt utilizate inclusiv de companii care furnizează servicii în care securitatea datelor personale ale utilizatorilor este critică, precum Internet/Mobile Banking sau servicii de plată online.

„certSIGN a reușit să-și construiască o poziție relevantă în peisajul IT&C autohton și, pe baza competențelor și a soluțiilor dezvoltate, a accesat cu succes și piețe externe. Experiențele anterioare ne-au dovedit că soluțiile noastre sunt stabile și performante, așadar anul acesta am decis să ne concentrăm asupra unor parteneriate strategice cu jucători importanți din sectorul IT din câteva țări europene, primul pas fiind acest parteneriat încheiat în Olanda. Serviciile furnizate în cadrul acestui parteneriat răspund nevoilor de securitate a site-urilor web obligatorii pentru îndeplinirea cerințelor GDPR, certificatele SSL comercializate fiind compatibile și recunoscute de toate browserele web.”, declară Adrian Floarea, Director General al certSIGN.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest