certSIGN reuneşte specialiştii în securitate cibernetică din România la Conferinţa Cyberthreats & Cybersecurity Day 2018

certSIGN organizează, în parteneriat cu Institutul Bancar Român, Conferinţa Cyberthreats & Cybersecurity Day 2018, care va avea loc miercuri, 24 octombrie 2018, la sediul IBR din Bucureşti. Evenimentul este inclus în programul ENISA (European Network and Information Security Agency), făcând parte din evenimentele internaţionale de profil susţinute cu ocazia European Cyber Security Month (ECSM).

Tematică

Temele de discuţie care vor fi abordate în cadrul Cyberthreats & Cybersecurity Day 2018 vizează subiecte precum:

· Strategia de business și securitate cibernetică;

· Tehnologii emergente și securitatea datelor personale;

· Provocările cu care se confruntă băncile în gestionarea riscului cibernetic;

· Blockchain din perspectiva instituţiilor financiare;

· Ce urmează după GDPR – inițiative legislative;

· Cybercrime – threats and trends.

Speakeri

Pe scena conferinţei vor fi autorităţi în domeniul financiar-bancar, al securităţii cibernetice, instituţii naţionale şi guvernamentale, precum şi companii specializate în securitate cibernetică, printre care:     

· Dna. Maria-Manuela CATRINA – Secretar de stat, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaţionale;

· Dl. Anton ROG – Director Centrul Naţional Cyberint, Serviciul Român de Informaţii;

· Dl. Varujan PAMBUCCIAN – Deputat, Parlamentul României;

· Dl. Cătălin Petrică ARAMĂ – Director General, Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO);

· Dna. Ruxandra AVRAM – Director Direcţia monitorizare a Infrastructurilor pieței financiare şi a plăților, Banca Naţională a României;

· Dl. Florin DĂNESCU – Preşedinte Executiv, Asociaţia Română a Băncilor;

· Dl. Sorin DUCARU – Preşedintele Consiliului Ştiinţific al New Strategy Center;

· Dl. Ionuţ STOICA – Senior Project Officer, Cybercrime Programme Office of the Council of Europe (C-PROC).

Agenda completă a evenimentului poate fi consultată pe www.cybersecurityday.ro.  

De ce să participi?

În ultimii ani, importanța securității cibernetice a căpătat valenţe globale, pe fundalul atacurilor informatice în continuă creştere, context în care devin esenţiale procesele de conştientizare a riscurilor şi de furnizare de soluţii pentru prevenirea şi gestionarea acestora.

Conferinţa Cyberthreats & Cybersecurity Day 2018 este punctul central de referință pentru specialiștii din domeniul securității cibernetice care doresc să descopere cele mai noi informaţii pe subiect – cercetări, tehnologii și practici.

Astfel, participanţii la eveniment se vor bucura de următoarele beneficii:

· oportunitatea de a colabora cu profesioniștii din domeniul securității informatice, de a împărtăși idei și de a discuta despre provocările cu care se confruntă industria;

· eliberarea unui certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR şi ARB), cu 4 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

Participarea le eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, în baza parteneriatului educaţional IBR & certSIGN, evenimentul contribuind la dezvoltarea profesională a specialiştilor din acest domeniu.

Mai multe detalii despre Conferinţa Cyberthreats & Cybersecurity Day 2018 şi participarea la aceasta puteţi afla accesând www.cybersecurityday.ro sau www.ibr-rbi.ro ori contact Alina IONIŢĂ, Training Specialist, e-mail: alina.ionita@ibr-rbi.ro , tel: 0749.011.331.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii