Caută
Close this search box.

Conversaţii securizate şi documente semnate electronic cu Paperless certSIGN, prin chatboţii Druid

Companiile care implementează asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi) Druid vor putea beneficia de conversaţii securizate şi semnare electronică la distanţă a documentelor prin integrare cu soluţia Paperless certSIGN, certificată la nivelul Uniunii Europene ca fiind dispozitiv calificat de creare a semnăturilor electronice (QSCD). 

Prin parteneriatul încheiat între cei doi furnizori de soluţii informatice, sunt puse la dispoziţia mediului de afaceri din România instrumente de digitalizare securizată atât pentru fluxurile de transmitere a informaţiilor, cât şi pentru cele de procesare a documentelor de business – prin semnare, marcare temporală şi arhivare electronică, cu respectarea legislaţiei naţionale şi europene în vigoare. Toate aceste facilităţi sunt disponibile prin asistenţii virtuali inteligenţi (chatboţi) – dezvoltaţi de compania românească Druid – în funcţionarea cărora este integrată soluţia Paperless certSIGN de semnătură electronică (inclusiv calificată).

“Prin adăugarea certSIGN în lista de conectori cu furnizori autorizaţi de emitere de semnătură electronică, DRUID rămâne fidel strategiei de a oferi un hub conversațional conectat la cele mai moderne tehnologii. Chatboţii Druid sunt alimentaţi nu doar de fluxuri conversaţionale predefinite pe industrii, roluri sau procese de business, dar şi de tehnologiile necesare creşterii productivităţii şi experienţei digitale a organizaţiilor de tip Enterprise.”, declară Daniel Bălaceanu, Head of Product Management, Druid.

”Parteneriatul cu Druid, care a reușit în foarte scurt timp de la înființare să ofere pieței soluții extrem de inovative, ne bucură și ne face încrezători în construirea unei relații solide, pe termen lung. Împreună cu soluțiile pentru semnătură electronică, certSIGN aduce în acest parteneriat expertiza sa în procesele de digitalizare din zona bancară, retail, cea a utilităților sau a resurselor umane precum și posibilitatea de a oferi suport tehnic local, inclusiv on site. Se asigură astfel integrarea rapidă a chatboților cu funcționalități de semnătură electronică în sistemele clienților.”, afirmă Aurel Meiroșu, Electronic Signature Business Development Manager certSIGN.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest