GHID PENTRU UTILIZAREA SEMNĂTURII ELECTRONICE ÎN ORGANIZAŢII

 

Există extrem de multe întrebări privind semnătura electronică - de ce, unde, când, cum o folosim, cum o verificăm? Şi există la fel de multe răspunsuri şi opinii, nu întotdeauna unitare. Din acest motiv, certSIGN vă pune la dispoziţie un Ghid de bune practici și aspecte legale privind utilizarea semnăturii electronice în organizații.

De la reglementările legislative naţionale şi europeane în vigoare, până la aspecte practice, de utilizare a semnăturilor într-o organizație, Ghidul certSIGN răspunde punctual la cele mai importante întrebări şi probleme pe care le-am întâlnit pe parcursul experienţei noastre. 

Nu ştiţi care sunt tipurile de semnătură electronică și diferențele dintre acestea, modul în care se pot verifica ele, ce trebuie să aveţi în vedere când hotărâţi să utilizaţi sau să acceptaţi documente semnate electronic? Sau poate aveţi nelămuriri ce ţin de simplitatea utilizării, nivelul de recunoaştere automat în România și la nivelul UE ori ușurința în dovedirea valorii legale? Atunci Ghidul de bune practici și aspecte legale privind utilizarea semnăturii electronice în organizații este pentru voi!

Descarcă Ghidul de semnătură electronică în organizaţii!

DESCARCĂ

De ce Ghidul de semnătură electronică certSIGN?

• specialiştii noştri au peste 20 de ani de experiență în domeniul criptografiei, serviciilor de încredere și domeniul juridic; 

• avem activitate internațională în zona serviciilor de încredere - suntem prezenţi în comitetul tehnic ETSI (gestionarea standardelor cu privire la semnătură electronică și servicii de încredere), participăm la teste de interoperabilitate a semnăturilor electronice şi suntem membri Cloud Signature Consortium (CSC);

• am dezvoltat şi implementat soluţii din domeniul serviciilor de încredere şi al semnăturii electronice în 20 de ţări. 

AFLĂ MAI MULTE!.

Ai întrebări, nelămuriri sau sugestii privind Ghidul de bune practici şi aspecte legale privind utilizarea semnăturii electronice în organizaţii certSIGN? Completează acest formular iar noi te vom contact în cel mai scurt timp posibil!

Va rugam sa bifati verificarea!

Trimite