Caută
Close this search box.

Semnătură electronică pentru angajatori şi angajaţi

Pachet complet de soluţii certSIGN pentru angajatori şi angajaţi – semnătură electronică calificată şi arhivare electronică cu valoare legală.

HR 100% digital

Obţine pachetul complet de soluţii pentru angajatori şi angajaţi, în conformitate cu prevederile din Codul muncii şi Legea SSM:
Extra:

Obţine ofertă

Completează acest formular pentru a primi o ofertă personalizată pentru pachetul complet de soluţii certSIGN destinate angajatorilor şi angajaţilor conform OUG 36/2021 iar noi te vom contacta în curând!

  * campuri obligatorii

  Cum
  funcţionează

  VIDEO: Semnarea electronică a documentelor de muncă, în 4 paşi simpli
  INFOGRAFIC: Reducere costuri în HR cu până la 45% cu semnătura electronică
  WHITE PAPER: Semnătura electronică avansată vs calificată. Ce şi de ce?

  Noi reglementări
  în Codul muncii

  Utilizarea semnăturii electronice calificate în domeniul relaţiilor de muncă şi instruirii SSM a fost reglementată explicit în Codul muncii şi Legea securităţii şi sănătăţii în muncă, prin Ordonanţa de urgenţă nr. 36/2021, în vigoare din 6 mai 2021.

  Potrivit acesteia, semnătura electronică calificată poate fi utilizată la:

  • încheierea, modificarea, suspendarea sau încetarea contractului individual de muncă, între angajator şi angajat;
  • întocmirea tuturor înscrisurilor/documentelor din domeniul relațiilor de muncă rezultate la încheierea contractului individual de muncă, pe parcursul executării acestuia sau la încetarea lui;
  • semnarea dovezii instruirii SSM (securității și sănătății în muncă).

  Soluţiile noastre

  Punem la dispoziţia tuturor companiilor şi instituţiilor din România un pachet complet de soluţii pentru angajatori şi angajaţi, în conformitate cu noile prevederi din Codul muncii şi Legea sănătăţii şi securităţii în muncă, format din:

  Platforma de semnătură electronică la distanţă Paperless flowSIGN

  Prima platformă de semnare electronică la distanţă, cu valoare legală (certificată QSCD), care permite semnarea extrem de rapidă a unui sau mai multor documente de către două sau mai multe persoane.

  Aplicatii semnatura_header

  Certificate calificate de semnătură electronică la distanţă

  Pentru angajatori şi angajaţi, cu posibilitatea obţinerii 100% online prin identificare video şi valabilitate în funcţie de nevoile specifice – de la câteva minute (aplicarea unei semnături), până la 1, 2 sau 3 ani.

  Arhivare_middle

  Arhivare electronică

  Păstrarea documentelor semnate electronic folosind servicii autorizate conform Legii nr. 135/2007 privind arhivarea documentelor în formă electronică.

  Pentru un plus de siguranţă,
  ai incluse şi:

  Marcare temporala_header

  Marcă temporală
  calificată

  Marca temporală calificată garantează existența la un anumit moment de timp a unor date electronice (ca, de exemplu, o semnătură electronică), prevenind antedatarea documentelor.

  Sigiliu electronic_header

  Validare pe termen lung
  (LTV)

  Semnătura electronică calificată certSIGN este creată utilizând mecanisme de tip Long Term Validation. Mecanismele LTV permit verificarea unui document semnat electronic şi după expirarea certificatului.

  certSIGN este recunoscut ca Prestator de servicii de încredere calificat la nivel european (QTSP – Qualified Trust Service Provider) și se regăsește încă din 2016 în European Trusted List cu o serie de servicii conforme cu legislația europeană, inclusiv cele menţionate în OUG 36/2021, respectiv certificate calificate pentru semnătură electronică.

  De ce soluţiile noastre?

  Pachet complet, personalizabil

  Ai toate soluţiile la îndemână – certificate calificate, cu marcă temporală şi mecanisme de validare pe termen lung (LTV) incluse, platformă de semnare electronică la distanţă şi soluţie de arhivare electronică integrată , într-un pachet configurabil în funcţie de profilul companiei/instituţiei, numărul de angajaţi şi cerinţele specifice!

  100% acoperire legală

  Certificatele calificate de semnătură electronică în cloud emise de certSIGN asigură 100% acoperire legală. Semnătura electronică calificată este singurul tip de semnătură electronică care are implicit efectul juridic echivalent al unei semnături olografe, conform Regulamentului eIDAS.

  Certificare QSCD

  certSIGN este prima companie din România şi una dintre puţinele la nivel european care pune la dispoziţie semnătură electronică calificată la distanţă certificată Qualified Signature and Seal Creation Device (QSCD), în conformitate cu Regulamentul UE eIDAS nr. 910/2014.

  Experienţă proprie

  Suntem prima companie din România care a implementat dosarul electronic al angajatului, utilizând propriile soluţii de semnătură electronică calificată.

  Suport tehnic

  Prin departamentul de suport tehnic propriu, în limba română şi engleză, îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri relevante la toate întrebările şi te sprijinăm în utilizarea soluţiilor noastre!

  Consultanţă juridică

  Vrei să înţelegeţi diferenţele dintre diferitele tipuri de semnătură electronică sau cum pot fi verificate acestea? Clarificăm orice neclarităţi din sfera juridică!