Transformare digitală cu certSIGN și Mastercard

certSIGN s-a alăturat demersului Mastercard de a susține afacerile din România, prin acordarea unor discounturi deținătorilor de carduri Mastercard Business sau Corporate. Astfel, a luat naștere ”Pachetul de digitalizare pentru afacerea ta”.

certSIGN și Mastercard îți propun o serie de servicii care te ajută să-ți digitalizezi afacerea și să îți eficientizezi costurile încă de la început. Posesorii cardurilor Mastercard Business sau Corporate beneficiază de reduceri între 10% și 30% la achiziționarea de servicii de încredere eIDAS certSIGN – semnătură electronică la distanță Paperless, acces în platforma de semnare Paperless flowSIGN și arhivare electronică, iar serviciul de consultanță este oferit gratuit.

Oferta detaliată este disponibilă AICI.

Acum îți pot digitaliza business-ul cu ajutorul soluțiilor de semnare la distanță și arhivare electronică. De asemenea, vei beneficia de consultanță gratuită din partea specialiștilor certSIGN pentru a afla cum îți poți digitaliza procesele departamentului de resurse umane, relația cu partenerii, colaboratorii și clienții, dar și care sunt noile tendințe din piață.

Semnătura electronică calificată este cel mai important instrument în procesul de transformare digitală, deoarece cu ajutorul ei, toată activitatea ce implică semnatul de mână al hârtiilor se poate muta în online.

Prin utilizarea semnăturii electronice calificate, documentele își păstrează valoarea juridică, timpul consumat pentru a semna un contract, de exemplu, de către mai multe părți este mult redus, nu mai este necesară semnarea pe fiecare pagină, nu există riscul deteriorării sau pierderii documentului, iar avantajele pot continua.

Numeroasele solicitări de transformare digitală primite în ultima perioadă atât din zona privată, cât și din cea publică, au avut ca răspuns serviciul de semnare electronică la distanță, Paperless flowSIGN. Această soluție se implementează rapid, este extrem de ușor de utilizat, permițând semnarea unui document cu semnătură electronică de către mai mulți semnatari, cu respectarea atât a rigorilor generate de pandemie, cât și a celor de natură juridică.

Arhivarea electronică este încă un serviciu care beneficiază de discount în această campanie și care vine să completeze sau mai bine zis să întregească procesul de transformare digitală al companiei. Odată semnate electronic, documentele trebuie păstrate și arhivate tot în mediul digital.

Transformare digitala cu certSIGN si Mastercard

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii