Caută
Close this search box.

Digitalizarea proceselor de HR continuă prin soluţia de semnătură electronică certSIGN & TotalSoft

Implementată cu succes de mai multe companii din România în perioada de izolare marcată de criza COVID-19, soluţia de semnătură electronică destinată departamentelor de Resurse Umane – dezvoltată de certSIGN şi TotalSoft – este în continuare un instrument de digitalizare eficient ce permite desfăşurarea proceselor de business la distanţă, cu respectarea normelor de protecţie aplicabile.

Prin integrarea semnăturii electronice la distanţă Paperless (soluţie certSIGN auditată și certificată la nivel european) în suita Charisma HCM (soluție TotalSoft de administrare HR), se asigură specialiştilor de Resurse Umane posibilitatea desfăşurării activităţii remote prin semnarea electronică simplă, rapidă şi sigură a tuturor documentelor specifice atât proceselor de recrutare şi angajare, cât şi celor ce ţin de relaţia angajator-angajat (contracte de muncă, acte adiţionale, cereri de concediu etc.).

Soluția dezvoltată de TotalSoft și certSIGN asigură conformitatea cu cerinţele legislaţiei naţionale şi europene, iar documentele semnate electronic au valoare legală și nu necesită alte procesări pentru a putea fi transmise mai departe.

De ce parteneriatul certSIGN – TotalSoft pe zona de HR?

„Soluția dezvoltată împreună cu certSIGN reduce timpul de semnare a documentelor cu până la 95%. Practic, scade timpul necesar de la 2-3 zile, la câteva minute. Cred foarte mult în acest parteneriat tocmai pentru că aduce beneficii majore clienților noștri, marea lor majoritate fiind companii mari și foarte mari din România, cu fluxuri complexe de semnare a documentelor. Este unul dintre motivele pentru care parteneriatul s-a conturat înainte de pandemie, contextul actual fiind un catalizator pentru dezvoltarea lui”, a declarat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.

“Până acum câţiva ani, companiile foloseau semnătura electronică doar în raportările către ANAF sau pentru achiziţii publice, însă criza COVID-19 a făcut ca majoritatea companiilor să folosească acest serviciu pentru a facilita lucru la distanță. Împreună cu TotalSoft ne propunem să susținem digitalizarea mediului de afaceri şi eficientizarea activității prin reducerea costurilor operaționale”, a menționat Adrian Floarea, CEO certSIGN.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest