Semnătura electronică la distanţă certSIGN, unul dintre motivele pentru care trebuie să vii la IMWorld 2018

Semnatura electronicaDedicaţi dezvoltării şi implementării de sisteme de securitate informatică şi criptografie destinate business-urilor inteligente,  certSIGN susţine – în calitate de partener – Internet & Mobile World 2018, cea mai amplă expo-conferinţă B2B din Europa de Sud-Est pe soluţii digitale şi IT. În cadrul ediţiei IMWorld din acest an vom fi alături de mediul de afaceri prin serviciul nostru de semnătură electronică la distanţă, în conformitate cu reglementările legislative europene în vigoare.

Soluţii certSIGN în contextul IMWorld 2018 – semnătura electronică la distanţă

certSIGN pune accentul – în contextul IMWorld 2018 – pe serviciul de semnătură electronică la distanţă, în concordanţă cu Regulamentul UE nr. 910/2014 (eIDAS).

În mod obişnuit, semnarea electronică a unui document se realizează prin utilizarea unui PC/laptop şi a unui token – dispozitivul criptografic pe care sunt stocate certificatul digital şi cheile acestuia.

Semnătura electronică la distanţă simplifică procesul, deoarece prin stocarea securizată a certificatului digital pe serverele certSIGN nu mai sunt necesare drivere speciale şi token-ul iar semnarea se poate face de pe orice dispozitiv (laptop, mobil, tabletă), de oriunde, oricând.

Un alt punct forte al acestei soluţii îl constituie, dincolo de securitate şi mobilitate, şi recunoaşterea juridică, Regulamentul eIDAS introducând posibilitatea de a semna documente cu valoare legală la distanță.

Mai multe despre avantajele şi importanţa semnăturii electronice la distanţă puteţi din acest material, publicat pe pagina oficială Internet & Mobile World 2018.

IMWorld 2018 – unde, când, ce?

În cifre, cea de-a 7-a ediţie a acestui eveniment de anvergură ce va avea loc la Romexpo Bucureşti, pe 3-4 octombrie, se remarcă prin următoarele:

· peste 9.000 vizitatori din zona de business, dintre care 5.500 C-level;

· 7 scene de conferinţe (Main Stage, Security, IT Ops, Digital & E-Commerce, Java, .Net, MarTech) unde vor avea loc 130 de sesiuni diferite de prezentare;

· 7.194 metri pătrați de expunere a soluțiilor IT și digitale;

· 146 de speakeri naţionali şi internaţionali.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii