Suport

Acces rapid la cele mai importante informaţii şi resurse privind funcţionarea dispozitivului (token-ului) şi a certificatului calificat de semnătură electronică certSIGN.

Ce informaţii
îţi punem la dispoziţie?

Îţi mulţumim că ai ales semnătura electronică certSIGN! Indiferent de modelul dispozitivului calificat de creare a semnăturilor electronice pe care îl deţii (Aladdin, Athena, SafeNet, Gemalto), din această pagină de suport vei putea accesa rapid cele mai importante informaţii şi resurse privind atât funcţionarea token-ului tău (instalare, schimbare PIN, deblocare), cât şi utilizarea efectivă a certificatului digital.

Instalarea dispozitivului şi schimbarea PIN-ului

Paşi obligatorii
Înainte de a te bucura de toate beneficiile oferite de semnătura ta electronică certSIGN, este necesară instalarea dispozitivului (token-ului). De asemenea, din motive de securitate, recomandăm şi schimbarea codului PIN. Iar pentru că ambele proceduri diferă în funcţie de modelul token-ului deţinut, respectiv sistemul de operare al calculatorului sau laptopului pe care vei folosi semnătura electronică, te rugăm să alegi de mai jos varianta potrivită.

Utilizarea certificatului digital de semnătură electronică

Utilizare în platformele instituţiilor statului

Semnătura electronică calificată este extrem de utilă şi, în anumite situaţii, obligatorie în relaţiile cu instituţiile statului – la ANAF (depunerea online a declarațiilor fiscal în fomă electronică, acces în Spațiul Privat Virtual), CNAS (prescrierea reţelor electronice, raportări), MFE (semnarea electronică a documentației necesare obținerii fonduri europene prin MySMIS), Trezoreria Statului sau Administraţia Fondului pentru Mediu. Mai multe detalii privind utilizarea certificatului digital calificat de semnătură electronică în platformele instituţiilor statului regăsiţi accesând:

Nu ai găsit
ce căutai?

Lasă-ne un mesaj şi te contactăm noi! Transmite-ne datele tale şi un mesaj cu informaţiile de care ai nevoie, iar noi te vom contacta pentru a-ţi răspunde la toate întrebările.

  * campuri obligatorii

  Te sunăm noi!

  Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

  .


   * campuri obligatorii