Dă valoare juridică semnăturii electronice

Indiferent de domeniul de activitate sau de tipul documentului, când este vorba despre acte oficiale, dă valoare juridică semnăturii tale electronice şi folosește semnătura calificată

Fie că este vorba…

… despre Administrație publică, Retail, FMCG, E-commerce, Logistică, Profesii liberale, Financiar-Bancar, Pharma sau despre IT&C – când este vorba despre acte oficiale, dă valoare juridică semnăturii tale electronice şi folosește semnătura calificată!De ce? Pentru că semnătură electronică calificată este singura care are implicit efectul juridic echivalent al unei semnături olografe, potrivit Regulamentului UE eIDAS nr. 910 /2014. Pentru ce? Pentru contracte, anexe, comenzi, achiziții, adiționale cu furnizorii sau partenerii, documente de HR, documente interne, documente de transport sau alte acte oficiale

Alege semnătura electronică calificată

Dintre toate tipurile de semnături electronice, de ce să alegi una în cazul căreia vei avea nevoie de o expertiză tehnică ori de câte ori va fi necesar să îi demonstrezi valoarea legală? Mai ales când ai la dispoziţie semnătura electronică calificată certSIGN, ce poate fi obţinută 100% online.
SE cloud_v2
Semnătură electronică calificată în CLOUD
Cu soluţia Paperless poţi semna electronic de la distanţă orice document, cu valoare legală, fără token şi fără instalarea unor drivere speciale, de pe orice dispozitiv, de oriunde şi oricând.
SE token
Semnătură electronică calificată pe TOKEN
Un pachet complet format din certificat digital calificat pentru semnătură electronică, dispozitiv calificat de creare a semnăturilor electronice (token) şi clickSIGN – aplicație software de semnare.

În ce domenii?

Semnătura electronică calificată, ca instrument esenţial pentru transformarea digitală a proceselor de business, poate fi utilizată cu avantaje evidente într-o gamă variată de domenii, precum:
Cover LP Retail FMCG
Retail, FMCG şi Logistică

Soluţii pentru transformarea digitală a fluxurilor de lucru la nivelul companiilor din domeniile Producţie, Distribuţie, FMCG, Retail online (E-commerce) şi Logistică .

LP profesii liberale
Profesii liberale

Soluţii inovative de digitalizare a proceselor pentru organizaţiile de profesii liberale din domeniul tehnic, sectorul juridic, mediul economic şi sănătate.

Cover LP Financiar Bancar
Financiar-bancar

Transformare digitală pentru instituţii financiar bancare şi non-bancare (IFN-uri), companii de asigurări, brokeri de creditare şi asigurare, companii de leasing şi factoring.

Cover LP Medical Farma
Industria medicală şi farma
Digitalizarea proceselor la nivelul clinicilor medicale private, laboratoarelor de analize, producătorilor şi distribuitorilor de medicamente şi dispozitive medicale.
Cover LP ITC
Industria IT&C
Soluţii pentru companiile producatoare şi dezvoltatoare de software, companiile de outsourcing servicii IT, consultanţă în IT&C şi distribuitori software, respectiv reselleri.

Avantaje

Achiziţie full online

Pentru care sunt necesare doar un document de identitate valabil, un dispozitiv cu microfon şi cameră web funcţionale şi un card pentru plata online.

Eficienţă crescută

Economie de timp, de spaţiu de depozitare, de resurse şi costuri cu ajutorul certificatelor calificate de semnătură electronică.

Flexibilitate

Certificatul calificat poate fi utilizat la semnarea oricăror documente, atât în procesele de business, cât şi în relaţia cu instituţiile statului.

Siguranţă

Autenticitatea, integritatea și non-repudierea documentelor semnate, precum și identificarea semnatarului.

Accesibilitate şi mobilitate

Uşor de utilizat, de oriunde, oricând şi de pe orice dispozitiv în cazul semnăturii electronice la distanţă (certificat în cloud).

Obţine o ofertă personalizată!

Transmite-ne datele tale şi un mesaj, iar noi te vom contacta pentru a-ţi răspunde la toate întrebările privind soluțiile noastre de transformare digitală pentru business-ul şi domeniul tău de activitate.

  * campuri obligatorii

  Te sunăm noi!

  Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

  .


   * campuri obligatorii