Dă valoare juridică semnăturii electronice

Indiferent de domeniul de activitate sau de tipul documentului, când este vorba despre acte oficiale, dă valoare juridică semnăturii tale electronice şi folosește semnătura calificată

Fie că este vorba despre…

… dă valoare juridică semnăturii tale electronice şi folosește semnătura calificată!
Pentru că semnătură electronică calificată este singura care are implicit efectul juridic echivalent al unei semnături olografe, potrivit Regulamentului UE eIDAS nr. 910 /2014.
Pentru contracte, anexe, comenzi, achiziții, adiționale cu furnizorii sau partenerii, documente de HR, documente interne, documente de transport sau alte acte oficiale.

Obţine o ofertă personalizată!

Completează acest formular pentru a primi o ofertă personalizată pentru pachetul complet de soluţii certSIGN pentru business-ul şi domeniul tău de activitate.

  * campuri obligatorii

  Alege semnătura electronică calificată

  Dintre toate tipurile de semnături electronice, de ce să alegi una în cazul căreia vei avea nevoie de o expertiză tehnică ori de câte ori va fi necesar să îi demonstrezi valoarea legală? Mai ales când ai la dispoziţie semnătura electronică calificată certSIGN, ce poate fi obţinută 100% online.
  SE cloud_v2
  Semnătură electronică calificată în CLOUD
  Cu soluţia Paperless poţi semna electronic de la distanţă orice document, cu valoare legală, fără token şi fără instalarea unor drivere speciale, de pe orice dispozitiv, de oriunde şi oricând.
  SE token
  Semnătură electronică calificată pe TOKEN
  Un pachet complet format din certificat digital calificat pentru semnătură electronică, dispozitiv calificat de creare a semnăturilor electronice (token) şi clickSIGN – aplicație software de semnare.

  Avantaje

  Achiziţie full online

  Pentru care sunt necesare doar un document de identitate valabil, un dispozitiv cu microfon şi cameră web funcţionale şi un card pentru plata online.

  Eficienţă crescută

  Economie de timp, de spaţiu de depozitare, de resurse şi costuri cu ajutorul certificatelor calificate de semnătură electronică.

  Flexibilitate

  Certificatul calificat poate fi utilizat la semnarea oricăror documente, atât în procesele de business, cât şi în relaţia cu instituţiile statului.

  Siguranţă

  Autenticitatea, integritatea și non-repudierea documentelor semnate, precum și identificarea semnatarului.

  Accesibilitate şi mobilitate

  Uşor de utilizat, de oriunde, oricând şi de pe orice dispozitiv în cazul semnăturii electronice la distanţă (certificat în cloud).

  Te sunăm noi!

  Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

  .


   * campuri obligatorii